dva dva

НОВОСТИ

На ден 15.12.2012 (сабота) повелете повторно да се дружиме во ВЕРО - Тафталиџе, од 12.00 до 16.00 часот. И оваа сабота, промоција и дегустација на оригиналните вкусови на суши специјалитетите. Дојдете и добијте картичка за попуст во ресторанот „Сушико“.

Copyright@Orka Holding 2012